Trimhockey

Trimhockey

Trimhockey is voor iedereen die vrijblijvend wil hockeyen (eventueel) zonder competitieverplichtingen. Het laagdrempelig laten spelen van mede- en tegenspelers staat centraal. Trimhockey wordt gespeeld door een gevarieerde groep volwassenen (dames, heren of een combinatie van beiden), al dan niet met een hockeyverleden. Vaak hebben zij al één of meerdere gezinsleden die actief zijn in de sport, willen zij aan de conditie werken en vinden ze het leuk om actief bezig te zijn in teamverband. Het niveau wordt onder andere bepaald door hockeyervaring, leeftijd en fysieke gesteldheid.

Trimhockeyers zijn vaak erg belangrijk voor een vereniging. Zij kunnen binnen de vereniging een bestuurlijke functie vervullen, fluiten, een team coachen, bardienst draaien, et cetera. Steeds meer verenigingen introduceren Trimhockey. Trimhockeyers vormen de snelst groeiende doelgroep binnen de Senioren/Veteranen.

Wil je meer informatie over Trimhockey?  Mail dan naar [email protected]