Vrienden van HCHR

Vrienden van HCHR

Een club zoals HCHR kan niet zonder de vrijwilligers en mensen met hart voor de club.

Met ingang van het seizoen 2017/2018 hebben we een nieuw lidmaatschap: Vrienden van HCHR. Ben je geen lid van de hockeyclub en wil je wel op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van de club en uitgenodigd worden voor alle activiteiten van de club zoals bijvoorbeeld de barbecue en familietoernooien? Dan kan dit door vriend te worden van onze hockeyclub. Dit lidmaatschap kost slechts € 40,00 per jaar. Voor sommige activiteiten kan een extra bijdrage gevraagd worden.

Vriend van de hockeyclub wordt je heel eenvoudig door het inschrijfformulier op de site in te vullen! Of een mail te sturen naar [email protected]

Voor mensen die wel zouden willen helpen met vrijwilligerswerk voor de club, maar daartoe helaas niet in staat zijn, is dit een mooie manier om toch een bijdrage te leveren aan de club.

Wij danken alle vrijwilligers en vrienden van HCHR!

Nog geen agenda punten.