Nieuwsbericht

ALGEMENE ZAKEN

Kleding online te bestellen!

7-10-2016

Kleding online te bestellen!

Vanaf woensdag 5 oktober kan iedereen online zijn/haar clubtenue bestellen bij www.egbertssport.nl

De leden van de hockey krijgen bij elke geplaatste bestelling 10% korting op de spullen. De bestelde spullen zijn af te halen in Holten bij Egbertssport, of ze kunnen worden bezorgd.

Hoe werkt het:

Ga naar www.egbertssport.nl

Klik bovenin de donkere balk op ‘Hockey’

Klik op het gewenste artikel en kies je maat en het gewenste aantal.

Klik op ‘in winkelwagen’

Voer in bij Kortingcodes: hockeyholten

De korting van 10% wordt automatisch berekend.

Volg verder de stappen van de site om de bestelling te betalen.

Wij hopen dat het regelen van het clubtenue via Egbertssport makkelijk en snel wordt voor iedereen.

PS. Binnenkort wordt op alle shirts en hoody’s het nieuwe logo gedrukt. Het nieuwe logo is helaas nog niet beschikbaar. Tot het logo op de kleding gebruikt kan worden, kunt u kleding zonder logo bestellen. Het nieuwe logo kan dan op een nader te bepalen tijdstip nog op de kleding worden gedrukt.

Nog geen agenda punten.