Nieuwsbericht
2018-03-31-PHOTO-00000184.jpg d1.JPG DSC_0490.JPG DSC_0517.JPG DSC_0521.JPG foto website1.jpg foto6 website.jpg jjactie.JPG jjactie3.JPG jje1.JPG lars.JPG straf.JPG website foto 5.jpg website3.jpg
 
NIEUWS

De Rabo Clubkas Campagne

Nieuws afbeelding 2-5-2018

De Rabo Clubkas Campagne!

Klanten van de Rabobank ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Klanten die, om welke reden dan ook, niet online kunnen stemmen kunnen met hun stempas naar één van onze kantoren komen waar onze medewerkers hen helpen met stemmen.

Let op: alleen klanten (vanaf 12 jaar) van Rabobank Noord en West Twente mogen stemmen.

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?
Als clublid kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij klant zijn van Rabobank Noord en West Twente en vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen. Hoe meer stemmen er op HCHR worden uitgebracht des te meer geld krijgt HCHR van de Rabobank.  

 

HCHR vraagt jouw stem!

Wij roepen iedereen op om zijn/haar stem op HCHR uit te brengen en er zo samen voor te zorgen dat wij straks een betere en verantwoorde verlichting van ons hockeyveld hebben. Van de inkomsten van deze actie willen wij namelijk de huidige veldlampen vervangen door LED-lampen die veel energiezuiniger zijn. Beter voor het milieu én onze clubkas.

 

Dus vraag iedereen die je kunt bedenken of hij/zij een Rabobank rekening heeft en vraag ze te stemmen op HCHR. Wij hopen op een prachtig lichtgevend resultaat!

 


Klik hier om te stemmen.

Agenda

12-12 INDOOR TRAINING

Contact

Adres
Aaltinksweg 1b
7451 DX Holten
06-30719167
[email protected]