Nieuwsbericht
2018-03-31-PHOTO-00000184.jpg d1.JPG DSC_0490.JPG DSC_0517.JPG DSC_0521.JPG foto website1.jpg foto6 website.jpg jjactie.JPG jjactie3.JPG jje1.JPG lars.JPG straf.JPG website foto 5.jpg website3.jpg
 
ALGEMENE ZAKEN

Algemene ledenvergadering notulen

2-5-2018

Algemene Ledenvergadering HockeyClub Holten Rijssen

14 maart 2018

Agenda:

Opening, financieel verslag, wedstrijdsecretariaat, woord van de voorzitter, rondvraag, presentatie.

 

Financieel verslag:

Jaarcijfers 2016-2017 de kascontrole is gedaan en goedgekeurd door Michel te Wierik en Charlotte Prinsen.

 

De WOZ waarde van het pand is gehalveerd en het teveel betaalde geld van de afgelopen 3 jaar is teruggegeven door de gemeente.

 

Aflossing is jaarlijks €3.000,- met de mogelijkheid om €2.500,- extra af te lossen. Dit is in 2017 ook gebeurd. 

Winst-, verliesrekening, winst €3.762,-.

Dit komt onder andere door de hogere baromzet, hogere contributie en de inkomsten van de sponsoring en acties. Als club zijn we afhankelijk van inkomsten buiten de contributies om, acties en inkomsten van sponsoren blijven een must. 

 

Lieke Klunder & Karin Lowik zullen de kascontrole 2017-2018 doen.

 

Wedstrijd secretariaat:

Op dit moment zijn er138 leden waarvan er 23 leden uit Rijssen komen.

De jeugd leden vormen 6 teams.

Er zijn 4 leden te jong voor een team, leeftijd tussen 5-7.

Aanwas blijft minimaal, daar moet meer op gefocust worden.

Er wordt geopperd: ‘Is het een idee een gedeeld lidmaatschap, voor handbal/hockey te koppelen’ 

 

Er zijn 17 nieuwe scheidsrechters opgeleid. Er worden scheidsrechters met Nijverdal uitgewisseld om ervaring op te doen. De jonge nieuwe scheidsrechters worden ook 1 keer begeleid en gecoacht door iemand. Van de KNHB.

 

Woord van de voorzitter:

Er is een nieuwe Activiteitencommissie, die bestaat uit: Mirre, Ilse &Mirjam

Ze hebben al de Sinterklaasactie georganiseerd, zijn op het moment van deze vergadering druk bezig met de Paasactie eierenverkoop en organiseren het kamp voor de jongste jeugd. Wij zijn allemaal erg blij dat de Activiteitencommissie dit allemaal organiseert.

 

Er is vacature voor algemeen bestuur ’s lid. Bent u geïnteresseerd dan graag een mail sturen naar [email protected] of contact opnemen met één van de bestuursleden.

 

Judith Sallander treedt af als bestuurslid maar blijft wel het wedstrijdsecretariaat doen. Wij danken Judith voor haar tijd en inzet als bestuurslid en zijn erg blij dat ze het wedstrijdsecretariaat wil blijven doen.

 

De avondvierdaagse, komt dit jaar langs het hockeyveld. Dat zal in de week 14 t/m 17 mei zijn. We zijn nog opzoek naar vrijwilligers. Er wordt gekeken of we de wandelaars iets kunnen bieden.

 

De sportverslagen na de wedstrijden zijn summier, een idee is dat ieder team mee gaat doen aan ‘Geeft de pen door’, iedere maand een ander team dat iets verteld of verslagen schrijft etc.

Linda de Boer gaat dit met de meisjes A2 oppakken en als eerste een stukje schrijven in het kader ‘Geef de pen door’. Daarnaast moet er meer gedaan worden op het gebied van de PR, meer krantenartikelen schrijven en actiever worden op Facebook en de Website.

 

Rondvraag:

Charlotte: De training van de C-dames op de woensdag mag veel pittiger. De dames zijn niet helemaal tevreden over deze training. Graag aandacht voor lange ballen, strafcorner en keeperstraining. 

Niels, Er is geen keeperstraining, kan hiernaar gekeken worden zodat de keepers weer getraind kunnen worden.

Mieke wordt het aanspreekpunt voor de Avondvierdaagse, wie kan haar helpen?

 

----

Rookvrije sportvereniging:

Weslie Gerrits is adviseur Rookvrije sportvereniging, van de Alliantie Nederland Rookvrij. Hij geeft een presentatie over rijkvrije sportvereniging.

 

Na de presentatie wordt er gestemd of HCHR een rookvrije sportvereniging gaat worden, dit wordt door de leden van de vergadering aangenomen.

Het bestuur gaat alles in gang zetten om de vereniging rookvrij te maken.

 

De vergadering wordt gesloten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Ledverlichting
INDOOR WINTERTRAINING

Agenda

12-12 INDOOR TRAINING

Contact

Adres
Aaltinksweg 1b
7451 DX Holten
06-30719167
[email protected]