Nieuwsbericht

Grote Clubactie 2018

Nieuws afbeelding 8-11-2018 Nationale Stichting Grote Clubactie helpt verenigingen en instellingen in heel Nederland hun doelen te verwezenlijken door middel van een jaarlijkse loterij.

Help ook mee met de verkoop en steun je club!

Verkoop zoveel mogelijk loten en verdien een prijs!

10 loten: Een hockeybal met je eigen naam erop*
20 loten: Een gepersonaliseerde bidon*

Als een team 100 loten verkoopt krijgen zij een speciale prijs van de Club!

Veel succes met de verkoop van loten! Steun de club en help mee!

Lever de verkoopboekjes uiterlijk 25 november in!

Verkoopmethode

Deze verkoopmethode geldt voor HCHR om de  loten te verkopen.  Onderstaand wordt de werkwijze, opbrengst, doelgroep en voordelen  uitgelegd.

2. Eenmalige machtiging

Bekijk deze methode in een filmpje

Werkwijze

De leden gaan met verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de lotenkopers in de verkoopboekjes. Een verkoopboekje bestaat uit 20 posities voor lotenkopers en 20 bedankbriefjes met deurzegels. De werkgroep van jullie vereniging registreert de gegevens in Mijn Grote Clubactie. De Grote Clubactie incasseert eenmalig het bedrag bij de lotenkoper, die het lotnummer op zijn/haar bankafschrift ontvangt.

Opbrengst

De vereniging ontvangt de opbrengst (80% van elk verkocht lot), minus de incassokosten (€ 0,10 per incasso-poging) van de Grote Clubactie. In december wordt de opbrengst overgemaakt op het rekeningnummer van de vereniging.

Doelgroep

Met name verenigingen die veel jeugdleden hebben maken gebruik van deze verkoopmethode. Op deze manier hoeven kinderen niet met geld over straat.

Voordelen

* De verkopers hoeven maar één keer langs de deur.

* De verkopers lopen niet met geld over straat.