Nieuwsbericht
2018-03-31-PHOTO-00000184.jpg d1.JPG DSC_0490.JPG DSC_0517.JPG DSC_0521.JPG foto website1.jpg foto6 website.jpg jjactie.JPG jjactie3.JPG jje1.JPG lars.JPG straf.JPG website foto 5.jpg website3.jpg
 
ALGEMENE ZAKEN

LISA app

Nieuws afbeelding 26-3-2019 LISA app op je telefoon zetten.
Om gebruik te kunnen maken van de Lisa app dien je die te downloaden en dan Holten (HCHR) te kiezen. Dan kun je inloggen met je lidnummer. Om in te loggen als lid voer je je lidnummer en wachtwoord in. Indien je het wachtwoord niet meer weet, of nog niet hebt aangemaakt, kun je deze opvragen via de functie ‘Wachtwoord vergeten?’ Als je lidnummer niet bekend is kan de ledenadministratie van je vereniging je verder helpen. Inloggen als gast Indien je niet beschikt over een lidnummer en wachtwoord voor jouw club kun je ook gebruik maken van de app. Niet alles is dan beschikbaar, de agenda zal bijvoorbeeld niet worden gevuld. Wachtwoord vergeten? Via de functie wachtwoord vergeten, kun je jouw wachtwoord opvragen bij de club. Voer je lidnummer en je emailadres in en druk op ‘Wachtwoord aanvragen’, je zult nu binnen een aantal minuten een nieuw wachtwoord ontvangen op het mailadres dat bij de ledenadministatie bekend is.
In de app kan de coach alles mooi bijhouden en kunnen jullie precies zien wat er van je verwacht wordt. Een heel mooi communicatie en registratie systeem. Veel plezier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Grote Clubactie
Registreren op de club

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Aaltinksweg 1b
7451 DX Holten
06-30719167
[email protected]