Nieuwsbericht

HOCKEYKAMP

Nieuws afbeelding 24-4-2019

Hockeykamp voor de F’s, de E’s en de C’s

Het vorige hockeykamp was een groot succes en we hopen dat dat dit jaar ook weer gaat lukken. Daarom nodigen wij jou van harte uit voor het HCHR hockeykamp 2019!

De activiteitencommissie heeft veel leuke activiteiten bedacht. Op vrijdag 31 mei gaan alle kinderen naar de hockeyclub om met elkaar te eten. Daarna gaan we samen verschillende spelletjes doen.  Je slaapt samen met jouw team en clubgenoten in tenten die op het hockeyterrein zijn opgezet. De volgende dag (zaterdag 1 juni) staan er ook weer leuke activiteiten op het programma. Wat we precies gaan doen, blijft nog even een geheim!

Locatie:

Hockey Club Holten Rijssen .

Wanneer:

vrijdag 31 mei 17.00 uur tot zaterdag 1 juni 12.00 uur.

Kosten:

€ 15,- per deelnemer.

Hoe kun je je aanmelden?

Op de training delen wij deze uitnodigingen uit. Vul jouw gegevens in en vraag je ouders en andere familieleden of ze willen invullen op welk moment ze ons kunnen helpen. Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden via de website www.hchr.nl.

Als je het formulier hebt ingevuld, lever je deze uiterlijk woensdag 15 mei in bij Annebeth die voorafgaand en na afloop van de trainingen aanwezig zal zijn. Of je mailt het formulier naar; [email protected]

De €15,- (contant) neem je mee naar het kamp en kunt je bij het begin van het kamp aan de kampleiding geven.

Succes verzekerd?

Om het kamp tot een succes te maken, zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Daarom doet de activiteitencommissie ook een beroep op jullie ouders. Om dat makkelijk te maken hebben we verschillende dingen alvast op het formulier gezet. Ouders, verzorgers, opa en oma kunnen zo makkelijk aangeven waar ze bij willen helpen. Dit wordt enorm gewaardeerd.

Hopelijk kunnen we samen een superkamp organiseren! Namens de

Activiteitencommissie en het bestuur alvast hartelijk dank!

Bijlage Uitnodiging HCHR kamp 2019.pdf